خانه / از منظر اسلامی / احکام حجاب / رطوبتی که در هنگام افکار جنسی از خانمهاخارج می شود چه حکمی دارد؟

رطوبتی که در هنگام افکار جنسی از خانمهاخارج می شود چه حکمی دارد؟

آیا رطوبتی که در هنگام افکار جنسی از خانم  ها خارج می شود حکم منی دارد؟و غسل بر آن واجب می شود؟

واحد-سوال-300x300

پاسخ :  مایعی که همراه با اوج لذت (ارگاسم) از زن خارج می‏شود حکم منی را دارد و موجب جنابت است؛ اما رطوبت‏هایی که غالبا هنگام فکر کردن به مسائل جنسی، خارج می‏شود، پاک است و تا وقتی که به اوج لذت جنسی(ارگاسم) نرسیده باشید، حکم جنابت جاری نمی‏گردد.
برای خانمها در دو صورت غسل جنابت واجب می شود: ۱

-نزدیکی کردن به مقدار دخول اگر چه منی بیرون نیاید.

۲- اینکه خانم در اوج لذت جنسی (ارگاسم) قرار گیرد و همزمان یقین به خروج رطوبت کند.

پس رطوبتهای قبل از رسیدن خانم به اوج لذت پاک است و نیازی به غسل ندارد. و اگر شک کند که به اوج لذت رسیده یا نه. و یا شک در خروج رطوبت کند غسل لازم نیست و نمازهای شما هم صحیح است. لذا اگر شما اوج لذت جنسی را نمی شناسید، حکم شک در منی بودن آن رطوبت ها را دارید؛ لذا غسل بر شما واجب نیست. (توضیح المسائل مراجع جلد ۱، مسئله ۳۴۶)
بنابراین معیار جنابت در مردان و زنان غیر از دخول، خروج منی است؛ اما در خانم ها, مایعی که در هنگام ارگاسم از ایشان خارج می شود شرعا در حکم منی است. لذا گفته اند هرگاه خود زن بر اثر بازی با شوهر به حدی از شهوت و ارضاء رسید که معمولا بالاتر از آن متصور نیست و احساس ترشح در رحم نمود حکم جنابت بر او مترتب می شود و باید برای خواندن نماز و دیگر اعمال و عباداتی که نیاز به طهارت دارد؛ غسل جنابت انجام دهد.

حالت ارگاسم؛ یک واکنش غیر عادی است که در حالت اوج لذت جنسی در اندام جنسی انسان پدید می آید، کسانی که این تجربه را دارند به راحتی وقوع این حالت را درک می کنند و می دانند که به اوج لذت جنسی رسیده و جنب شده اند. علامت ارگاسم معمولا سست شدن بدن یا رعشه، اوج لذت جنسی و خروج مایع است. مایعی که قبل از این حالت و با تحریک مختصر خارج می شود، مذی است. مذی پاک است و باعث جنابت نمی شود.

  بنابراین خروج ترشّحات زن، اگر همراه با شهوت (اوج لذت جنسى) باشد، حکم به جنابت آنان مى‏شود و لازم نیست با جستن بیرون آید و بدن سست شود و اگر بدون شهوت باشد، حکم به منى نمى‏شود؛ مگر آنکه از راه دیگرى یقین کند منى است. (توضیح‏المسائل مراجع، م ۳۴۶)

منبع:پرسمان

همچنین ببینید

آرایش زنان و حضور در اجتماع

تبعات منفی عدم رعایت مدیریت صحیح آرایش زنان در جامعه امروز مشهود است که چه ...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *