خانه / پرونده ها / داستان / جوان بیست ساله‌ای که چشمانش هنگام دیدن نامحرم بی‌اختیار بسته می‌شود+عکس

جوان بیست ساله‌ای که چشمانش هنگام دیدن نامحرم بی‌اختیار بسته می‌شود+عکس

لحظاتی همراه با صالحین

 خود ایشان می گوید: « چون بیست سال تمام چشمم را کنترل کرده بودم، چشم ترس برای من آمده بود، چنان که هر وقت می‌خواست نامحرمی وارد شود از دو دقیقه قبل خود به خود چشم هایم بسته می شد و خداوند به من منت گذاشت که چشم من بی اختیار روی هم می‌آمد و آن مشقت از من رفته بود.»

و ایشان نا امید نمی‌شود ، می‌داند که طلب حقیقی جدا از مطلوب نیست زیرا که شنیده است: « اذا تقرب الیّ شبراً تقربت الیه ذراعاً: و هرگاه به اندازه یک وجب به من نزدیک شود به اندازه زراعی به او نزدیک شوم.»

این قدم ها باید برداشته شود و آن نزدیکی باید حاصل گردد تا زمانی که عاشق به معشوق برسد و پرده ها کامل برداشته شود و وصال صورت گیرد و البته معلوم است که معشوق خود در همه جا پیشقدم و مشتاق تر است. « او نیز اطمینان دارد که باز نشدن در روحانیت، نه از ناحیه بی التفاتی معشوق است بلکه اگر در ، بی موقع باز شود صد در صد خام از کار در آید! » و بعدها آیت الله قاضی که خود چهل سال پشت در مانده ، و صادق بودن خود را در آن عشق و محبت به محبوب و معبود ازل ثابت کرده ، درس استقامت و صبوری را به شاگردانش هم می آموزد و چنین می گوید:« اگر به جستجوی آب زمین را کندی ، نباید خسته و ناامید شوی ، اگر وقتش باشد به آب می‌رسی ، وگرنه ناامید مشو که بالاخره به آب می‌رسی و حتی آب برایت فوران می‌کند.»

آرامگاه آیت‌الله قاضی طباطبایی در وادی‌السلام
قبرستان وادی‌السلام که بزرگ‌ترین قبرستان جهان اسلام است ، در شمال نجف و نیز شمال حرم مطهر امیر المومنین (ع) قرار گرفته است. گرچه تاریخ پیدایش این قبرستان به زمان به وجود آمدن شهر نجف بر می‌گردد ؛ اما پیشینه و فضائلش فراتر از این حد است.

در فضائل این قبرستان ، امیرالمومنین علی بن ابی‌طالب (ع) فرموده‌اند: در این سرزمین ارواح مومنین دسته دسته با یکدیگر صحبت می‌کنند و هر مومنی در هر جایی از زمین بمیرد ، به او گفته می‌شود: «به وادی‌السلام ملحق شو» و وادی‌السلام جایگاهی از بهشت است . آرامگاه آیت‌الله قاضی طباطبایی در این قبرستان قرار دارد.

در قبرستان وادی‌السلام ، مکانی با حیاطی کوچک وجود دارد که در گوشه آن دو شبستان در کنار هم است. یکی از آنها به نام مقام امام زمان (عج) و دیگری به نام مقام صادق (ع) شهرت یافته است. بعضی از بزرگان در دوران غیبت کبری در این مکان مقدس به خدمت امام زمان (عج) شرفیاب شده‌اند.

سیدعلی قاضی طباطبایی معروف به علامه قاضی در سال ۱۲۴۵ ، در شهر تبریز متولد شد و پدر او از شاگردان میرزا محمدحسن شیرازی بود. علامه قاضی از شخصیت‌های کم نظیر معاصر عرفان و شیعه است و استاد علامه طباطبایی و آیت‌الله بهجت بوده است.

آیت‌الله بهجت درباره آیت‌الله قاضی می‌گوید: شخصی در آن زمان در صدد برآمده بود که ببیند چه کسانی سحر ماه مبارک رمضان در حرم حضرت امیر (ع) در قنوت نماز دعای ابوحمزه ثمالی می‌خوانند . آن طور که خاطرم هست ، اگر اشتباه نکنم کسانی را که مقید بودند این عمل را هر شب در حرم حضرت امیر (ع) انجام بدهند شمرده بود و بیش از هفتاد نفر شده بودند.

آیت‌الله قاضی طباطبایی در بهمن سال ۱۳۲۵ در گذشت و آرامگاه او امروز در قبرستان وادی‌السلام و در کنار خانواده‌اش است.

“حامد حسن زاده خراسانی”

منبع: برنا

همچنین ببینید

داستان حجاب

بهش گفتم: امام زمان (عج) رو دوست داری؟ گفت: آره! خیلی دوسش دارم. گفتم: امام ...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *